Szigligeti este


Szigligeti este

Reklámok

14 thoughts on “Szigligeti este

 1. Szia István, örülök, hogy beregisztráltatok Rózsikával, azt viszont sajnálom, hogy nem tetszik az új biwiw. Remélem Iván mindent megtesz azért, hogy barátságos legyen az oldal. Akkor az okokról még egyszer. Tavaly a közösség egy része összedobta az éves fenntartási díjat+ a maradék pénzből úgy terveztük, hogy egy olcsóbb kategóriára állunk át és így többet nem kell tagoktól pénzt kérni. Ez 150 fő alatti létszámot jelentett. Idén amikor be akartam fizetni a szeptemberben esedékes kb. 10-15 ezer forintot, akkor láttam, hogy már nincs ilyen kategória csak 60.000,-Ft/év illetve 120.000,-Ft/év. Tulajdonképpen az ingyenes mézes madzag után minden évben drasztikusan emeltek, két évig saját zsebből fizettem, tavaly közösen a tagokkal és mivel megígértem hogy soha többé nem kell fizetni, ezért döntöttünk az Ivcsekkel a költözés mellett. Ez kényszer volt de ha ezt is túléltük az talán azt jelenti, hogy a balatoniwiwnek van létjogosultsága.

  • Szia Karcsi, az én”nemtetszésem” lényegében az hogy ezen az új oldalon nehezen ismeri ki magát az ember, meg kell szokni ezt az új formációt, az előző oldal egyszerű,könnyen kezelhető,áttekinthető volt és rendelkezhettünk saját oldallal. De megszokjuk, megtanuljuk az új oldal kezelését is. Egy kérdésem lenne: Ezen az oldalon is lesz korlátozás a tagok számát illetően,vagy pedig bármennyien is lehetünk?

   • István, ha rákattintasz az adott szerző nevére, kiadja a munkásságát, mintha saját oldala lenne, kvázi a szerzőt, kategóriaként kezeli és összegereblyézi egymás alá az anyagait. Határ a csillagos ég. Mivel nem kerül semmibe egy-egy új tag csak odafigyelésneme, törődésbe, és előbb utóbb mindenki rájön, hogy az Facebookra felhelyezett anyagok nehezen kereshetők vissza, ezeket meg ha rendesen meg vannak címkézve (tegelve) és kategorizálva, akkor a keresőrobotok jó helyen fogják hozni, szándékaim szerint :D

 2. Hátttt! én a képeket egyenként tudtam csak,mert különben lekicsinyítette.A többit hagytam…..:( :( :( majd lesznek újak….:) :) :)

  • Elvileg nekem az egészről lesz általános mentésem. De hogy abból hogyan lehet majd ki és előbányászni az egyes szegmenseket ne kérdezd. Addig javaslom mindenkinek, h a még mindig jónak, időtállónak gondolt képeit, videóit, bejegyzéseit azaz a felvitt anyagait egyenként mentse le, vagy és én ezt javaslom, tegye át ide. Közben át lehet ezeket az anyagokat nézni, aktualizálni lehet őket, frissíteni… A kommentek sem vesznek el. Sőt a BalatoniWiW oldal sem, csak nem lesz szerkeszthető többé, de a cuccok (vissza)kereshetően fent maradnak az utókornak (más domain néven, melyet ti tudni fogtok:)

   • Iván, az biztos hogy a Biwiw oldal szeptember után is megmarad? Csak kérdezem mert tavaly nem volt elérhető egy ideig, amikor a fizetési problémák voltak.

   • Nem biztos, szolgáltatója válogatja, van aki csak az admint teszi elérhetetlenné… Az apró betűs angol amúgy sem erősségem, akkor lehet sietni :(

   • Még sok mindent nem értek,nem tudok,de jönnek majd a hosszú téli esték akkor kikisérletezzük a dolgokat.Nekem Bea segített különben én biztos nem tudtam volna. De majd ezt is megtanuljuk:-)

   • Szia István! A régi sokkal jobb, de drágább volt. És néha kell vezéráldozatot hozni. Itt nem lesz saját oldalad azt hiszem…. ez egy nagy közös blog.

   • Bevallott célom egy jó balatoni tartalmakat felmutató közösség építése, és vérbeli blogeré “képzése”. Te tudod, hogy az egyfajta életforma, egyfajta elhivatottság… Akik megfertőződnek a Balatonon túl az itteni tartalmak “gyártásával”, azokat vendégblogérként szerepeltetni kívánom az addig “életművemként” kezelt abalaton.hu -n. Ott is ki szeretném nyitni a kaput, mindenkinek, aki egy igazán “nem piacosított”, értékteremtő és értékátadó balatoni magazint szeretne készíteni. Kvázi, azt remélem, olyan nívós tartalmak születnek itt, hogy azokat kitüntetés lesz számomra az abalaton.hu -n szerepeltetni:)

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s