A DUNA TV műsorán a Szőlőhegyi kápolnák és a Várak, várromok c. filmünk!


MA 12:20-tól a DUNA tv-n látható a Balaton-felvidék egyedi tájértékeit bemutató filmsorozatunk második része, mely a várakról és várromokról szól. Folytatása következő szerdán ugyanebben az időpontban!

https://www.facebook.com/pages/Várak-és-várromok/414477475237765?bookmark_t=page

Reklámok

6 thoughts on “A DUNA TV műsorán a Szőlőhegyi kápolnák és a Várak, várromok c. filmünk!

  1. Mennyi szenny van amiért milliókat képesek kiadni a Tv-k, mert annak van nézettsége. Önkritikát kell gyakorolni mindenkinek aki ezeket megnézi, mert azzal Ő is tömi a zsebét a hirtelenjében sztárrá avanzsálódó senkiháziaknak. Persze ez a szerkesztők felelőssége is, de aki nem hajlandó tenni a “dolgát” azt kipenderítik egy-két perc alatt. A biwiw az új helyen a mennyiség helyett csak a minőségre fog koncentrálni, talán nem jutunk el mindenhová, de büszkén vállalhatjuk magunkat, egymást.

  2. Tényleg felháborító. Viszont ha valamelyik ” vv….” hölgy (bocsánat a hölgyeinktől) szerepelne benne,biztos jó pénzért lehetne eladni. Gusztustalan ez a mai Magyar Média.

  3. ingyen? És közben a fizetések milliós nagyságrendűek? Ezek szerint a semmiért, mert ti készítitek, nekik csak a kazit kell berakni. Ilyen megszállott és kötözni való bolondokból él a média mint mi vagyunk!

  4. Igen, minket is meglepett a dolog- az illetékes, ígérete ellenére nem szólt a kápolnás film adásba kerülésekor- a várasról pedig amint megtudtam az időpontokat, hírül adtam itt. Gondolom sokszor ismétlik majd. Nagy öröm ez számunkra, apró szépséghiba, hogy a Dunatv csak ingyen fogadta el… Pedig milliók mennek el minden szarra, már elnézést, és a munkánkat, igyekezetünket még az értékelhető “késztermék” ismeretében sem becsülik meg… A fő, hogy nyilvánosság elé került, nagy eredménynek értékeljük és tervezzük a folytatást a pincékről, présházakról, de ehhez mindenképp anyagi forrást kell teremtenünk. Kérem, akinek van ötlete- pályázat, szervezetek, stb., ossza meg velünk!

  5. Tegnap egész nap úton voltam, (a Balcsit is láttam) megnézem az archívumban hátha letölthető, a jövő héten inkább szabit veszek ki, de a folytatást mindenképpen látni akarom. Piri amikor kérdeztem nyáron mikor fogja valamelyik TV csatorna műsorra tűzni, még nem voltak ilyen konkrétumok, csak tárgyalásokról beszéltél.

  6. Köszönjük, olvastam már délelőtt, de sajnos nincs Duna Tv nézési lehetőségem…

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s