Extra fontos átmenteni valók


Én nem vagyok túl régi motoros a csapatban, ezért aki tudja, hogy mik azok, amiket minden képen át kéne hozni, az szóljon és ahogy van kicsi időm, átmásolom szívesen.

Reklámok

17 thoughts on “Extra fontos átmenteni valók

 1. Nem lett úgy, ahogyan a piszkozati levélben van! Merthogy, ezek szerint, a hozzászólásokban egyszerűsített szövegként jelenik meg bármi is, ami kacifántos volt. Ezért felteszem önálló anyagként!!!

 2. Szia Charlie! Annyit tudok segíteni, hogy leírom, hogyan mentsed el amit szeretnél. Menj bele az anyagba, és jelöld ki /kékre satírozással/, majd jobb egér, az kínálja a másolást/is/, azután bal egér katt a másolásra.Ezután hagyd el a biwiwes blogjaidat, és egy e-mail fiókodban nyiss új levelet , abba pedig beillesztéssel/először jobb, majd bal egér / beteszed az egészet. Piszkozati levélként szerkesztheted ahogyan tetszik, kitörölheted a fölösleges részeket, jeleket belőle, azután az említett módon átillesztheted akárhová, pl az új biwiwre.
  Egy példát mutatok, azt felteszem az új biwiwre hozzászólásként ahhoz az anyaghoz /ehhez/, amiben segítséget kértél!
  Üdvözlettel: Béla
  Így lesz majd a piszkozati levélben:

  Esőben is szeretjük a Balatont
  Küldő: Charlie (Turnherr Károly); dátum: Június 6, 2013; idő: 12:03pm
  Üzenet küldése Blog megtekintése
  Nehezen indult a balatoni szezon, de az előfoglalások alapján remélhetőleg nem lesz ok panaszra. A tónál a hazai vendégek vannak túlsúlyban, ami azt is jelenti, hogy a mostani változékony időjárás igencsak kihat a vendégéjszakák számára. Az olyan településekre, ahol nem csak önmagában a Balaton az egyetlen programelem, rossz idő esetén is könnyebb odavonzani a vendégeket – hangsúlyozta Horváth Orsolya, Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda Nonprofit Kft. munkatársa.
  Omnibusz körjárat indul Keszthelyen
  A hévízi és a zalakarosi termálvizes fürdők látogatottságát így például nem vetette vissza a borúsan induló nyár: ezekben a fürdőkben akár rossz időben is el lehet tölteni a pihenést, ráadásul nem csak pihenni, de orvosi felügyelet mellett gyógyulni is lehet. Az egyik fontos cél idén, hogy jobban hangsúlyozzák majd a régió ezen tulajdonságát, így a wellness és spa szolgáltatásokat. A szakember várakozásai szerint az idei szezon így legalább olyan jól alakul majd, mint az előző évi.
  A vizes programok mellett a térség számos egyéb lehetőséget is tartogat, ezek egy része ráadásul újdonságnak is számít. Ilyen például a hamarosan induló omnibusz körjárat Keszthelyen és Hévízen – az utóbbi településen még történelmi kosztümös idegenvezetésre is van lehetőség -, vagy a felújított Georgikon Majormúzeum, amely idén élménygazdasággal is bővült, de új attrakciók várják a Festetics Imre Állatparkba ellátogatókat is.
  Hévíz mellett ott van Egregy is
  A Festetics család egyébként is számos program során visszaköszön, elég ha csak a kastélyra és különleges parkjára, valamint az itteni állandó és időszakos kiállításokra gondolunk. A történelem régebbi korai ráadásul hamarosan szintén felidézhetőek lesznek, Hévíz-Egregy városrészen ugyanis már megkezdődött az a fejlesztés, amelynek eredményeképpen többek között a római romkert melletti területen másfél kilométernyi tematikus sétautat és múzeumot is kialakítanak, de felújítják az Árpád-kori templomot és az egregyi borászatokat is megismertetik a nagyközönséggel. A legfontosabb feladat természetesen a balatoni szezon meghosszabbítása, a programok mind ezt szolgálják- emelte ki Horváth Orsolya.
  Egyre több a bringakölcsönző, kenuzni is lehet
  Az előbbiek mellett az aktív pihenésre vágyók számára szintén számos lehetőséget kínálnak. Az elmúlt években a tó környékén komoly hangsúlyt fektettek a kerékpáros turizmusra. A Nyugat-Balaton térségében a fejlesztések eredményeképpen bővült a kölcsönző-hálózat és a kerékpáros útvonalak száma, valamint új pihenőket alakítottak ki, így a Kis-Balaton és a Zalai dombság is felfedezhető két keréken.
  A túrázók a Keszthelyi-hegység útvonalain próbálhatják ki magukat, de az extrémebb sportok kedvelői sem csalatkoznak, hiszen a Kis-Balaton környékét kenuval vagy éppen segway-jel is be lehet járni, de ott a gyenesdiási kalandpark, és van lehetőség hőlégballon repülésre, siklóernyőzésre, a vizek szerelmesei pedig a Balatongyörökön épülő vitorláskikötőnek örülhetnek.
  Vonyarcra megy a Bock Bisztro
  A bor és gasztronómia párosítása sem számít itt új keletűnek, az idei év végétől azonban valóban különleges kulináris élménnyel lehet majd gazdagodni. A tervek szerint ekkor nyílik meg ugyanis Vonyarcvashegyen a Bock Bisztro Balaton, ahol Bíró Lajos chef iránymutatásai szerint újragondolt receptek alapján nem csak a fővárosi éttermek kínálata, de a vidékre jellemző specialitások is helyet kapnak az étlapon. A bisztro mellett felújítják a Festeticsek egykori uradalmi birtokközpontját is.
  A hatalmas, 130 férőhelyes műemlék borospince másfél évszázadon át volt a Festetics-uradalom présháza, a jövőben viszont interaktív borászati és gasztronómiai élménytér lesz. Az ősz egyébként gazdag lesz szüreti fesztiválokban, hiszen minden település megrendezi majd a sajátját.
  forrás: index.hu
  Megtekintések: 22
  Tetszik5 tagnak tetszett
  Ossza megTwitterFacebook

  Hozzászólás

  Követés – Kapjak e-mailt, ha hozzászólnak
  HozzászólásokNagy Kornélia által a Június 10, 2013-on 6:20pm-kor
  Remélem Keszthelyen már befejeződtek a munkálatok a belvárosban és újra régi fényében ragyog.
  HozzászólásokBánki Károly által a Június 7, 2013-on 8:22am-kor
  Sőt én egyenesen ostobáknak tartom, akik egész évben várják a nyaralást és ha rossz idő van, képesek napokkal hamarabb hazautazni, és hagyják elveszni a befizetett szállást, kaját stb.
  HozzászólásokTicz Mária által a Június 6, 2013-on 7:28pm-kor
  Néha nem is értem az embereket,amikor elmennek nyaralni,és az idő nem kedvez a strandolásnak,nem kétségbeesni kell,meg unatkozni,hanem felkészülni a látnivalókból,és a programokból.
  HozzászólásokBánki Károly által a Június 6, 2013-on 2:45pm-kor
  Így van nem csak strandolni lehet, idén sokat fogunk kirándulni.

 3. Bocsánat, hogy ajánlkozom, aztán eltünök, nem gondoltam, hogy ekkora hajsza szakad rám…de igyekszem itt lenni, legalább telefonról.

 4. Köszönöm Barátom !
  Mindent meg is fogok tenni (ami az erőmből,időmből kitelik sőt még többet is) hogy e-lelkes csapat egyik tagja lehessek.
  Köszönöm hogy itt lehetek.

 5. Sziasztok.
  A blogok mentésében is van segítség ? Szeretnék egy-két számomra nagyon fontos blogot is átmenteni. Van rá lehetőség ?
  HELP ME !!!!!!!!!

  • Bea, Ivcsek, én és remélem még sokan segíteni fognak minden érték megmentésében. Druszám Rád is számítunk az új oldalon, hamar bele lehet tanulni!!!

 6. Beus nehogy kiégjél, mint a 100-as körte, most Te vagy a leglelkesebb de jó lenne ha hosszú távon is bírnád a strapát. Én is segítek majd az adatmentésben.

 7. Elvileg lesz egy archiváló biztonsági mentésem, de hogy abból hogyan lehet visszavetni a képeket, még nem tudom. Kwázi sömmi nem veszik el.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s