Királyi ajánlat


Vannak nagyon jó kezdeményezések, melyekről kevesen tudnak, és jellemző módon a Balaton valahogy rendre lemarad róluk… Ilyen az Országos Éttermi Hét is (október 14-20), melynek keretében 3300 forintért topp éttermekben ehetünk 3 fogást… Hogy ne lenne topp étterem a Balatonnál, azt azért nem mondhatjuk, de, természetesen a Kistücsok hozza magát. Ha még nem ültél be ide, mert féltél az áraktól, de kíváncsi vagy egy nemzetközileg is nyilvántartott konyha milyenségér, most próbáld ki. (Szerintem kiugróan jó az ár/érték arány:)

Ha meg nem tudsz leugrani Szemesre, nézd meg mi van a kínálatban saját közeledben. (Ja, és ugye ne is mondjam, elég kevés asztal van. Már a Kistücsökben, mely ilyenkor szezonon kívül sem kong az ürességtől. A miértre pedig csak akkor kapsz választ, ha kipróbázod:)

Reklámok

3 thoughts on “Királyi ajánlat

  1. Torkos csütörtök 50%-hoz szoktam, elkényeztetnek ezek az éttermek, sajnos egyszer amikor a Kistücsökben voltam, éppen nem volt akció, több, mint egy 10-est hagytunk ott a Nellivel meg a két picivel akik jóformán semmit sem ettek. De a színvonal tényleg sokcsillagos.

    • A Kistücsök valóban a környék méltán híres étterme, de ha legközelebb nem akarsz a “10-es” fölé keveredni a fizetéssel, akkor a ” Csaba” kisvendéglőt érdemes felkeresni Szemesen, a kaja minősége itt is sokcsillagos, szolid árakkal

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s