Balaton 1000-el


Nem az a kérdés hogy tudtok e segíteni nekem a Balaton 1000 csodájának felkutatásban. Hanem, hogy érthető-e miért küldöm ki majd e linket sok száz címre (minden – elegendő érv – benne van-e a brosúrában)? Megérti ezt egy helyi vállalkozó?

Karcsi szokta mondani, hogy számomra érthető mit akarok, annyira beleástam magam a témába. Fogalmazzak egyszerűbben… És most készül majd egy jóval egyszerűbb (néhány mondatos) anyag, preziben. TI MIT EMELNÉTEK KI, mit hangsúlyoznátok ki a lenti anyagból? (Ezen már sokat nem változtatok, de a következőnél figyelembe venném tanácsaitokat!)

ÍME ERRŐL VAN SZÓ!

Reklámok

6 thoughts on “Balaton 1000-el

 1. Iván, az anyag szerintem jó, érthető, teljesen világossá teszi a célt. Van benne egy mondatrész,mely mentén kifejteném : a véleményemet : “közös, „össznépi” aktivitás adhat választ arra, hogyan, kivel, fogjunk össze”……..Hát itt vannak aggályaim, az össznépi aktivitásnál. Kikre gondolsz ?
  Balatonhoz köthető közösségekre esetleg? Nem tudom fog e ez működni. Én úgy látom hogy ezek a közösségek ( pl a facebookon is van nem egy,nem kettő) semmilyen, vagy csak minimális érdeklődést mutattak eddig a Balaton csodái felkutatásában, sőt még egymással sem igen vannak kapcsolatban, vagy olyan “harmatos” alapfokon működnek mint a mi jelenlegi közösségünk. Mitől aktivizálódnának most?
  Az az elhívatottság,és elszánt kitartás, mely Téged jellemez a Balaton csodái felkutatásában, csak akkor vezet eredményre ha,……….. Ha olyan segítőid, támogatóid lesznek kik időt,fáradságot ,vagy ha kell anyagiakat sem sajnálnak áldozni!!! És itt aláhúznám az anyagiakat. Nem tudom hogy ilyenek vannak e, hiszen az anyagban is azt írtad hogy ” egyedül nem megy”
  És végül : ” kivel és hogyan fogjunk össze” ,,,,,,,,,,,,Szerinted lesznek annyian hogy válogatni is lehet belőlük?

  • István! Jogosak & helyénvalóak:) a kérdéseid (melyeket én – nem alaptalan – alapvetően kételyeknek érzek). Rövidesen válaszolok rájuk. Csak megvárom, hogy ki mit gondol erről. VAN EGY CSELEKVÉSI TERVEM mely jövő év közepéig szól.

   • Várom a választ Iván, és még annyit hogy terved megvalósításában rám, illetve ránk számíthatsz, a lehetőségeinket nagyjából ismered, ezen belül amit lehet megteszünk.Amennyiben lesz konkrét feladat,szívesen segítünk ha ez Neked könnyebbséget jelent.

 2. Szerintem érthető, hogy támogatást, segítséget kérsz. Patrónus abból lesz, túl azon, hogy anyagilag is vannak lehetőségei,aki szereti a Balatont, s ezért érdekli is ez az akció.
  Jól értem? 3×333 csoda helyszínén lesz évente csodapiknik, ez évi 999 piknik, és ezeken a piknikeken szavaznak a kiválasztott 99 csodára a résztvevők.? És meddig tart a szavazás, mert eszerint éveken át tarthat. Vagy pedig az első piknikeken lesz a szavazás, és utána a nyertes csodák helyszínein lesznek piknikek évente?

  • Most 120-nál tartok (bemutatásban). Annyi piknik, ahány bemutatott csodának van mentora (támogatója, házigazdája, nagykövete – többen is lehetnek). Valakinek gondoskodnia kell a feltételek megteremtéséről. Szerintem jövőre 3 tucat piknik a reális… Meg egy további csodák felkutatását, a régiek újrafotózást célzó túra.
   A cél 1000 csoda… Ez a munka – sok mindentől függően akár évekig eltarthat. Annyiból szavazunk, mindig év végén amennyi nevezve van. (Ha egy csodának nincs gazdája, az nem vesz részt a játékban.) A gazda annyit jelent mint az állatkertekben az örökbefogadás, egy évre, jelképes összeg, és azon felül még segíthet a piknik megvalósításában.
   Tehát minél több hely, annál nagyobb kínálat van a balatoni szolgáltatók felé is.

   VÉGSÓ soron 1000 ből 100-at szavazunk majd meg, melyek sorrendje évente változhat, és azek lesznek az adott év Balatonikumai.
   (Legegyszerűbb esetben egy szálloda nevezi magát “csodás szolgáltatás” kategóriában, és befizet és szavazásra buzdítja klienseit és máris elmondhatja magáról h Balatonikum:)

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s