Üdvözlet a Balatonról /videó/


Két videót állítottam össze fotókockákból még annak idején /nem emlékszem, hogyan is kell azt/, de nem saját /mert nem volt/ youtube fiókból. A Biwiwen már eljutottam odáig, hogy videót tettem fel, de hogy itt, az új oldalon hogyan kell, fogalmam sincs. Viszont az említett két videót ide tudom linkelni, és meg is teszem. Az egyiket most:

Üdvözlet a Balatonról

Reklámok

8 thoughts on “Üdvözlet a Balatonról /videó/

  1. Beus, most látom, hogy már nem emlékszem rá. De megpróbáltam: Van olyan a vezérlőpult alatt, hogy hozzászólások, azon belül kiválasztom, hogy hova szólok hozzá, ott felkínálja amit felkínál, pl azt, hogy “image”, de hiába csináltam, nem hozta a képet, csak azt, hogy oda akartam tenni és melyiket. De Karcsinak már sikerült ez!

  2. Köszönöm, Ivcsek! Fotót is sikerült pl a Karcsinak hozzászólásban odatűzni, el is mondta, hogyan kell, annak alapján próbáltam, István is, de nem hozta a fotót, csak az ikont a fotó helyén, hogy oda fotót akartunk tenni.

  3. A kérdéses videó alatt (a you tube oldalon) találsz egy megosztás menüt, arra katt, majd az almenükből válaszd a beágyazást: így (lásd lejjebb) fog kinézni, ezt kell a bejegyzésedbe (mondjuk aljába) szúrni HTML nézetben, majd visszaváltasz vizuális nézetbe és ott kell lennie, próbáld meg, ha nem megy beszúrom én:)

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s