Skóciában jártunk


A közelmúltban Skóciában töltöttünk két hetet gyermekeinknek köszönhetően. Az ott készült képeket a csatolt linken megtudjátok nézni, később még több is lesz feltöltve

http://nefelejcsrozsa.wordpress.com/2013/12/05/skociaban-jartunk/

Reklámok

12 thoughts on “Skóciában jártunk

 1. Köszönöm Rózsika, hogy ezt mind elmesélted nekem. Olvastam, hogy csak januárban jöttök, ha felém is hoz vagy visz az
  utatok még biztos sok mindenről tudunk beszélgetni. Ha beindulnátok egyszer Kanada felé is oda betársulnék én is.
  Majd időben megbeszéljük,előbb meg a spórolás útjára kell lépni. Nagy kérdés miből? Majd megoldódik vagy nem.

  • Drága Mimi! Biztosan meglátogatunk januárban, majd egyeztetjük az időpontot, mi 11-én szombaton indulunk Hévízre, és 18-ig vagyunk ott. Természetesen ebbe belefér a Lellei látogatás is ,és akkor megbeszélhetjük a spórolás módját is :)))))……többek között!
   Sok puszi Nektek!

 2. István, nagyon kedves vagy! Nem akarok telhetetlennek tűnni, de úgy-e skót szoknyában adod elő? Előre is köszönöm.
  Csak nyugodtan tanulj, nem sürgetlek, de néha szólok, hogy el ne felejtsd!

 3. Drága Rózsika! Köszönjük a fotókat. Nagy élmény lehetett, sok szépet láttatok biztos. István már talán skót dudán is tud játszani? Itt viccelődöm Veletek, de az az igazság, hogy majd nem sírok. Öröm könnyek. Milyen nagy boldogság lehetett
  találkozni a gyerekekkel.Öt és félév rengetek idő: Remélem a kis/nagy/lányotoknak és jó helye van.Szépnek biztos szép.
  a szálloda és gondolom a többi velejáró dolog is jó.
  Nem tudom itt leírni amit érzek, de Ti tudjátok, ha valaki akkor én teljes szívemből örülök a két hétig tartó nagy utazásotoknak.
  .

  • Aranyos Mimikém! Köszönöm szívhez szóló soraidat, tudom Te valóban érzed mit jelent egy szülőnek ha távol és még annál is távolabb van, vagy vannak a gyerekei. az öröm könnyei sokszor gyűltek a mi szemeinkbe is, hiszen az egész nagy meglepetés volt, és az a tudat, érzés hogy mindezt tőlük kaptuk, mindennél fontosabb. nem is tudom igazán ezt megfogalmazni, nincs rá jó szó mit is érzek azóta is valójában! Hálát adok Istennek, hogy ilyen gyerekeim vannak!
   Gábor fiunk sajnos megint talán két év múlva tud haza jönni Ők Kanadában, Montreálban élnek, és egy hűtőházban dolgozik ,nagyon keményen,de szeretik Őt, folyamatosan ott van mióta ki mentek. Ildikénk pedig abban az Arrochari szállodában étterem vezető amit le is fotóztunk. Az ő munkája sem könnyű, de nem azért mert nem érti profi módon, hanem hát a külföldi munkavállaló lehet akármilyen perfekt, mégsem Skót! Azért a maguk módján kifejezik az Ildikó tudása iránti, talán tiszteletüket ha fogalmazhatok így. Azért én úgy láttam valamilyen szinten szeretik mint embert is, a szálloda vezetői. Hát és tudják hogy mindenben maximálisan ott van és számíthatnak rá.
   Drága Mimi! Istvánt majd én is ellenőrzöm skót dudailag, és remélem fejlődik annyit hogy előbb- utóbb bemutasson valami extra szólót:))))))))))))) Bár nem tudom nem hull-e ki minden hajunk szála addig?:)

 4. Sok szépség van a világban, Skócia is szép. De a legszebb a Balaton és környéke!

  • Kedves Béla! Természetesen számunkra is a Balaton és környéke a világ közepe, és amikor csak tehetjük megyünk is mert mindíg hiányzik. Skócia másként szép, és igazán feledhetetlen élmény volt, főképpen mert a két gyerekünk meglepetés ajándéka volt, amit június óta szerveztek úgy hogy az egyik Kanadából öt és fél év után idén szeptemberben jöhetett haza először látogatóba. Ildi lányunk pedig abba a Skóciai szállodában dolgozik ahova a szállást szervezték, ez a szálló rajta van a foton is. Hát ez volt az a bizonyos “Nagy Utazás” ahogy Dés László megénekelte.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s