Nektek


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklámok

6 thoughts on “Nektek

  1. Béla:))) Igen büfé asztalnak használta a férfi is és mi is Marcsival:) Sok finom rétest ettünk, és elkerültük Vikit…..

  2. Anett, tényleg jártál Tihanyban! Remek bizonyítékokat tálaltál nekünk! Csak azt nem tudom, a Visszhang-szobrot mivel “eteti” éppen az a férfi. Vagy csak büféasztalnak használja? :)

  3. Igazi balatoni fotó csokor. Köszönjük. A negyedik képed az teljesen egyedül álló dolog. Mint a mesében ,egyszer majd teljes
    valóságában előbukkan!!

  4. Láttam a freemailemen, hogy István fent van, gondoltam visszalépek….. ami persze nem egyszerű, sőt! Nem engedett regisztrálni újból!!! De kaptam Bélától egy könnyebb lehetőséget, így erre rálépve egyből az új bejegyzések elején találtam magam, és megtaláltam 1-pár képemet,amit vagy egy hónapja nem engedett beilleszteni…persze az sem kizárt, hogy néhány képpel találkoztatok már. Mostmár tényleg kilépek..

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s