Vajon mi az oka???


Azoknál a bejegyzéseimnél, amik korábban a régi Biwiwen is voltak és most itt is szerepelnek, a fotók nem jönnek elő. A fotók helyére kattintva pedig a NING /t/errorja olvasható. Lehetséges, hogy hiába másoltam és illesztettem el a régi biwiw anyagit valahová, és hiába is tettem fel és volt látható minden fotójával, a fotó most eltűnhet mindenhonnan, mert a NING izé, és mert pont 3 hónapja nincs a régi Biwiw?

Reklámok

6 thoughts on “Vajon mi az oka???

  1. Én a blogbejegyzések javát elmentettem, azt gondoltam, ha én átmásoltam valahová, akkor megvan az nekem, rendelkezésre áll bármikor. Nem tudtam, hiába másolom-illesztem, mert a korábbi helye megszűnt, nem csupán ott nem látható. hanem 90 nap után sehol. Érdekes módon a szöveges részek megmaradtak, csak a fotók tűntek el.
    De ne higgye a ning, akár van rajtam ing, akár nincs, az a sok fotó, ami nekem kincs, az kerül amibe kerül, mind mégis odakerül, ahová való. Mert, bár repül ami repül, a trójai faló valaha volt való, a fotók megvannak lemezen is. Így onnan elővehetem, és a megfelelő bejegyzésbe tehetem. ( azért tehetem, mert nem vagyok Töhötöm)
    Ehhez persze idő kell, és az, ejha!, van annyi, mint a pelyva.

  2. Mindez nem örömhír, hanem ellenkezőleg. Mondhatni, teljes veszteséget okozott a régi Biwiw megszűnése, mert hiába történt átmásolás, elmentés, a fotók, amik ott szerepeltek, már nem láthatók, mert NING oldalon voltak, és az mostanra zárt be mint bazár, ami a Biwiw volt anyagait illeti. Csak olyan fotók élnek, amiket ide töltöttünk fel, a régi Biwiwről szöveggel együtt másolással elmentett és ide beillesztéssel elhelyezett fotók helyén csak a gyűrött sarkú szalvéta van… :(

    • Én sem tudtam csak töredékét megmenteni a mintegy 600 fotónak és 90 körüli kürüli blogbejegyzésnek, képekhez csatolt kommentek, párbeszédek stb is óriási veszteség.Megannyi értékes vélemény,hozzászólás ,fotó tűnt a semmibe

  3. Sajnos igen, ez a helyzet!!! Ahol tartom a régi Biwiw anyagait, ott sem láthatók mától a fotók!!! Akkor lesznek teljesek ezek a bejegyzések újból, ha ismét beszerkesztem a fotókat a cd-ről vagy egyébről. Természetesen a látogatási naplók 1-30.részekig szintén fotó nélkülivé váltak, csak a 31.rész okés, mert azt már az új Biwiwen csináltam meg.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s