Esőbeálló – legfrissebb jelentés


Most hívott telefonon Kónicz Laci, és elmondta, lebontották az esőbeállót! Újat építettek helyette.

Az igaz, hogy már ráfért, rossz állapotban volt, de én mégis sajnálom. Voltak az egyik deszkán jeleim, egyik már 24 éves , amit már gondoltam korábban, hogy elhozok onnan, mielőtt történik vele valami…

Laci megpróbál érdeklődni, hogy hová lett a festmény és a napló. Kár, hogy nem nyertem a lottón, akkor ott laknék, és már én csináltattam volna egy új esőkunyhót. És meglenne a napló, a festmény, és egy deszka, ami nekem nagyon fontos.

Reklámok

8 thoughts on “Esőbeálló – legfrissebb jelentés

 1. Szóval nem Hegymagason múlott… Ők is csak tőlem értesültek a dologról.
  Viszont említettem, hogy miért mindig Kisapáti ugrik be a hegy kapcsán. Mert először és általában máskor is Kisapátiból indulok fel, és Hegymagas községben csak egyszer vagy kétszer átbicikliztem régen, nem néztem ott körül. De ami késik, az nem múlik :)

 2. Valamiért azt gondolom, ha önkormányzat, akkor Kisapáti az illetékes, de tévedhetek. Hegymagas talán szólt volna… úgy érzem valamiért.
  Lehet, a környékbeli önkormányzatok is utólag tudták meg. Elsősorban a B.F.N.P. és a Bakonyerdő Rt Monostorapáti Erdészete az, ami, aki kezeli a tanösvényt, az erdei berendezéseket, “bútorokat”… Laci is azt mondta, az erdészet dolgozott ott…
  A napló elveszett, kár érte, de már veszett el másik 3 napló is. A beírásokért kár :( A festmény eddig is kockáztatva volt, Karcsi óriási bizalmával az emberek iránt, s bár ő kapta Zsuzsától, a közösség volt a gazdája, és most is a miénk, akár hol is van. Remélem, akihez került, az megbecsüli és szereti :)
  A 24 éves jelet nem lehet majd pótolni, nyilván a deszkával együtt elenyészik egy tűzben. Ha ott lesz félredobva vagy leszórva a közelben a régi kunyhó faanyaga, akkor még megtalálhatom, ha odajutok keresgélni. Nagy hiba, hogy nem ott lakom!!!

 3. Én is szomorún olvastam a hírt, az új esőbeálló már nem lesz ugyanaz. Bár az is igaz hogy egy felújítás már indokolt volt. Úgy gondolom Hegymagas Község önkormányzata az Esőbeálló névadóját értesíthette volna a lebontásról és újjáépítésről, így lett volna fair play, és nem most, hanem akkor amikor ezt eldöntötték Nekünk szerencsére mindkettőnknek van a régi Esőbeállóval “közös” fotónk.

 4. Ez a most egy órája volt már, de nagyon lassú a rendszer, nem enged semmit, már hozzá is szóltam többször, de semmi se jelenik meg. Félek, ez az egész digitális világ egy nagy sz.. , és nem érdemes foglalkozni vele, mert idegölő, és deficites lesz az élet tőle. S ahogy a múltkor elveszett minden, a régi biwiw valósága, minden eltűnik egyszer a netről, és marad a fölöslegesen beleplántált energia, idő, és illúzió.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s