Helka Cziprián -FB


Köszi aki vissza jelölt az általam nem túl kedvelt FB-n. Kellett egy regisztráció, de saját névvel nem akartam. A két név Nyulász Péter könyvéből származik, annyi eltéréssel, h Ciprián nem Cz.  :)

Reklámok

14 thoughts on “Helka Cziprián -FB

 1. Többek egybehangzó kérésére Fb segítséget veszünk igénybe a következő közös projekthez. beadtam a derekam, mert a többség fontosabb, mint az egyén akarata.

 2. István! Hogy engedélyt adtam volna? Nem emlékszem ilyesmire. Viszont valahogyan mégis megszerezték az engedélyt.
  Ricsi! Kiszűrés? AZ JÓ LENNE! Milyen jó, hogy itt a Biwiwen nem kell kiszűrni semmit.
  Klárika, előbb meg kellene ismernem ott a járást, meg eldönteni azt, van-e szükségem arra, hogy ott legyek, és főképpen azt kellene tudnom, van-e ott valahol rám szükség, és nem zavarom-e más, mások köreit. Valamint az értelmét megtudni. Pl. eljuttathatom-e ott amit szeretnék oda, ahová szeretném, megnézhetem-e ott azt, amire kíváncsi vagyok, és elbújhatok-e, ha nem akarok porondon lenni.

  • Béla! Nekünk akárhol is legyen az, együtt a helyünk.Igen,el lehet bújni,ha arra vágyik az ember. Egyszerű,nem kell internet közelbe menni.Én sem voltam az ünnepek alatt,mert úgy döntöttem csendre van szükségem.Ezt FB-vl,vagy IWIW-el megteheti az ember.

 3. Kedves Béla! A facen nagyon klasszul ki tudod szűrni hogy kiről mit nem akarsz látni vagy nem akarod követni, a feltett anyagait is láthatatlanná tudod tenni stb., sőt teljesen ki tudod szűrni az illető személyt….Nekem a face sokat jelentett egy időben…. : Az a része tetszik különösen, ahol lehet beszélgetni egymással gondolatokat megosztani. Házasságunkat sajnos a face nem fenyegette… :))))

 4. Én egyszer beregisztráltam oda, hogy megnézzek ezt-azt, amit ajánlottak, merthogy érintve vagyok benne. De épphogy beléptem, máris abszurd “nyüzsgést” zúdított rám a rendszer, pl, hogy ismerem-e Moldáviában és Botswanában azt az embert, akinek a nyakán van a feje, mégpedig családi vonásként, és ráadásul a szomszédja mellett lakik. Közben ezer ablak nyílt ki, és nem tudtam, mit keresek ebben az anarchiában a visszafogott egyszerűségemmel. Viszont biztosan akadnak érdekességek, ahogyan mondják, Orbán Viktor is beszélt arról, hogy ott nyerték meg a választást. Engem pedig állandóan ostromolnak fiatal csinos hölgyek, hogy jelöljem be őket a fészbukkon, hogy teljesebb legyen ott is az élet. Ennyi a tapasztalatom… Végül is, az sem bűn, ha valaki nincs fenn a fészbukkon, csak éppen nem bocsátható meg. Legalábbis az említett hölgyek szerint…

  • ;) Én voltam már saját néven, majdnem a házasságunkba került, így töröltem magam…, de most kellett egy reg. elsősorban az elvesztett biwiw tagok miatt, így gondolom ezen a néven mindenki tudja, aki érdekelt, hogy valami Balaton függőt rejt a név :)

   • Bea, az” elvesztett” Biwiw tagok többségükben megtalálhatók a Fb-on a különböző Balatonhoz köthető csoportokban

  • Érdekes amit tapasztaltál Béla, az efféle “nyüzsgés” csak akkor jön létre Fb-on, ha erre az adott témában a” tetszik ” gomb megnyomásával erre engedélyt adsz.A politikai részhez nem tudok hozzászólni mivel én messze elkerülöm a politikát. A fiatal csinos hölgyek…….? Hát Ők már csak ilyenek:))) Az természetesen nem bűn ha valaki nem használja a Fb-ot, nekem volt különös inkább az tény, főleg a régi Biwiw működése idején, hogy aki Fb tag az valamiféle rossz tettet hajtott végre ezzel.

 5. Én is visszajelöltem. Igazából mondjátok már meg nekem hogy mi a fene nagy baj van a Facebookkal, hiszen majdnem mindenki fenn van ott is,használja ezerrel ezt az oldalt és a régi,de az új Biwiw-re is számos érdekes anyag került fel onnan, valahogy olyan érzésem van hogy ez olyan tabu téma, mintha valami búnös cselekedet volna ott lenni.Szerintem nyugodtan használja ott is mindenki a saját nevét, nem szégyen önmagunkat vállalni

  • Persze,hogy visszajelölünk.Naná! Én sem szeretem az FB-t,de nincs mit tenni.Mindennek van ára.Ha az ár ez,akkor inkább legyen így.Kérem a többieket is,hogy tegyék meg ezt!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s