KINCSEINK


Tegnap az esőbeálló kincseiről beszéltem, de muszáj folytatnom a témát…

Az esőbeállónak vannak más kincsei is. Ezek a kincsek nem kézzelfogható dolgok. Olyan valamik, amiket nem lehet áthelyezni, nem lehet elvinni, nem szárítja a hőség, nem árt neki a téli fagy, a szél sem tépheti szét kedvére. Ezek a kincsek bennünk vannak. Cselekedeteinkben, viselkedéseinkben, beszélgetéseinkben, érzéseinkben, élményeinkben. Abban találtatik ez a kincs, hogy elmegyünk, elmentünk az esőbeállóba. Erzsike, Rózsika és István, Anették, Beusék, Bézséék már tiszteletüket tették. A Bánki Család is járt már ezen a helyen. Odajár Laci, Ricsi, és odajárok én is. Voltunk ott egyedül, párban, csapatban is. Kedves, kellemes és ünnepélyes pillanatokat éltünk át. Ez pedig valós kincs. Az ünnepélyessel kapcsolatban /is/ elmondhatom, hogy tényleg megtörtént, és ez számomra örökös élmény, még akkor is, ha nem lesz többé a nevem az esőbeálló tetején. Mert az élmények a legvalóságosabb kincsek, azokat nem veszíthetjük el, amíg lélek és elme birtokában vagyunk.

DSCF0510

Mindez nem csupán az esőbeállóra vonatkozik! A kincs az esőbeállón túl ott van a találkozásainkban, minden eseményben! Kincses hely a közösségi ház Balatonmáriafürdőn, a Kálmán Imre Emlékház Siófokon, a Katica Teaház Balatonkenesén, valamint a korábbi és jövőbeni Biwiwtalálkozók különböző helyszínei.  Számunkra csupa kincs a szépséges Balaton minden része, Tihany, Keszthely, Fenyves, Füred, Fonyód, nem beszélve a Klárimimi által szeretettel ringató Lelléről, és még sorolhatnám tovább. Mind a mi kincseink. A szépségükkel, a szerethetőségükkel.

IMG_4940

 

A kincsek megőrzésre, dédelgetésre valók. Ezt legjobban közösségben lehet megvalósítani. KELL TEHÁT A CSAPAT!

IMG_4650

 

Reklámok

7 thoughts on “KINCSEINK

  1. Így összeszedve a gondolatok és a képekkel fűszerezve igencsak hatásosak. Az biztos, hogy valami közös van bennünk és talán nem csak a Balaton szeretete.

    • Talán az,hogy a mi kapcsolatunk úgymondva érdek nélküli. Mert emberből vagyunk,és nem célunk a mások kihasználása,nem célunk,hogy félrelökve jussunk előre.Közös a másik tisztelete,és sorolhatnám még……….

  2. Béla, ezeket a kincseket semmilyen felújítás nem tudja elvenni. Ott marad a szívünkben és úgy lesz ahogy írtad
    ezek száma csak nőni fog. Itt a szeretet a mágnes, ez tartja össze a kis csapatot. Remélem másokat is vissza vagy idevonz
    közénk!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s