Mert kell egy csapat és van is!


Tisztelettel közlöm veletek,hogy kis csapatunk ma Balalatonfűzfőn,evéssel ivással összekötött baráti összejövetelt tartott Titz Marcsinál.A megjelentek,Anett,Erzsike,István-Rózsika,Béla,Füredi Laci,Marcsi És jómagam.Nagyszerű hangulatban megvitattuk múltunkat-jövőnket BIWIWEN.Köszöntöttük Füredi Lacit szülinapján,ő pedig megajándékozott mindnyájonkat egy saját verses kötetével.Ezúton is köszönjük!Egy nagyszerű nap volt!Remélem több is fogja követni.Köszönjük Marcsi a a vendéglátást!12 9 10 14 17 24 26 28

Reklámok

19 thoughts on “Mert kell egy csapat és van is!

 1. Igen, teljesen jogos az a piros pont Marcsinak!
  Volt komoly okom, hogy otthon maradjak erről a találkozóról, de azt nem szerettem volna semmiképpen sem! Jó, hogy elmentem és ott lehettem, mert ez a találkozó megerősített a csapatban és az egyes emberekben is! Ez pedig a legnagyobb érték! Jó volt együtt, csak azt sajnáltam, hogy nem voltunk többen, nem tartott még pár napig, hogy közös nagy kirándulást is “elkövethettünk” volna :) Köszönöm, hogy ott lehettem! :)

 2. Ticz Marcsinak egy nagy piros pont, hogy ilyen színvonalas találkozót hozott össze, ráadásul olyan meglepetés emberekkel, mint a két Lacink!

  • Karcsi!Csak csendesen,ahogy a jó emberekhez illik. A színvonal a megjelentektől lett az ami……Volt két csoda napom nekem is.Köszönet érte!

 3. Eddig az összes biwiw találkozón ott voltam, de hangulatában talán ez volt a legjobb. Ezt a csapatot tényleg nem lehet megsemmisíteni,példás az ilyen kitartás.

 4. Kedves Barátaim!
  Én tartozom köszönettel,hogy itt voltatok.Jó,ha néha megtelik élettel ez a lak.Olyan emberekkel találkoztunk a tegnapi nap folyamán,akik csak tesznek hozzá,hogy érdekes,és élettel teli legyen az oldal.
  Azt ugyan még nem tudjuk,hogyan tovább,de azt tudjuk,hogyan nem.
  Azt tudjuk,hogy KELL EGY CSAPAT! …..mert…..VAN EGY CSAPAT!……..:)
  Azt is tudjuk,hogy ha nem is voltunk teljes létszámmal,igen gyakran szóba kerültek azok a kedves “hiányzók”,akik különböző okok miatt nem lehettek velünk.
  A közös pont a szeretet,a BALATON szeretete,összeköt,és úgy érzem,már nem csak erről szól ez az egész/remélem/!
  Kívánom,és mindent megteszek annak érdekében,hogy az ilyen találkozóknak legyen folytatása.És azt is kívánom,hogy a létszám tejes legyen.SŐT!!!! “Szaporodjunk”,a szó jó értelmében…….:)
  Mégegyszer: ÉN K Ö S Z Ö N Ö M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Marcsi, már sokat nem lehet hozzátenni amit nagyon szépen leírtál, de a legnagyobb köszönet Téged illet. Mi is úgy gondoljuk a Balaton szeretete mentén vezető úton ez a kis csapat már továbbhaladt egy szorosabb emberi kapcsolat, a barátság felé

 5. Köszönjük Marcsinak ezt a nagyszerű lehetőséget! Köszönet Istvánnak és Rózsikának a szállításért és a jó borokért :))))Biztosan lesz folytatás:). Minden percét szerettem ennek a találkozónak. Várom nagyon Béla beszámolóját. Bea a Ti borotokat is Mindenki megkóstolta, valamint amit Erzsike hozott azt is :))))))))))))))).
  Nagyon megható volt amikor Marcsi felolvasta Kővári László születésnapjára írt versét, aztán kicsit később még hallottunk Tőle 2 saját verset!!! Kővári Lászlótól pedig kaptunk saját kiadású verseskötetet, valamint megtudtuk, hogy ezek mellett még festéssel is foglalkozik. Sokat gondoltunk azokra, akik sajnos nem tudtak eljönni Marcsihoz. Kónicz Laci egy csodaszép képet adott Marcsinak és megmutatott egy Szigligeti kiadványt, amiben az Ő képei szerepeltek.
  Egyszerűen mindenki lenyűgözött a sokszínűségével, figyelmével. Köszönöm, hogy ott lehettem: Anett (Szöszi)

  • Drága Anett ! Már nem igazán lehet mit hozzá tenni ahhoz amit Ti gyönyörűen megfogalmaztatok mindent elmondtatok amit mi éreztünk, és érzünk a szombati találkozó óta.! Szeretetteljes és nagyon emberi volt minden perce! Köszönjük hogy együtt tölthettük ezt a délutánt veletek!

  • Drága Mimi! Nagyon hiányoztatok, de megértjük hogy olyan dolog jött közbe, ami miatt igazoltan hiányoztatok, azért nagyon örülünk, hogy oda menetben láttunk titeket! Remélem Krisztike jobban van azóta! Szeretettel ölelünk!

   • Rózsika, mi is nagyon örültünk a találkozásnak.
    .Köszönjük a látogatást! Rossz volt. hogy most nem tudtunk menni. Jól éreztétek magatokat Hévizen?

   • Drága Mimi! Megértelek, és sajnálom, de majd legközelebb sikerül! Hévízen nagyon jó volt, most többet pihentünk, tervezgettünk Istvánnal, igazán jó hetünk volt, nem beszélve a szombatról ami megkoronázta a hetet!

 6. Laci engem kihagysz? Szívben, lélekben, hangban, sőt képben is veletek voltam én is! :)

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s