Csapattagokkal-Balatonfűzfőn


BIWIW 020 BIWIW 022 BIWIW 024 BIWIW 026 BIWIW 027 BIWIW 030 BIWIW 032 BIWIW 036 BIWIW 038 BIWIW 040 BIWIW 041 BIWIW 008

Reklámok

18 thoughts on “Csapattagokkal-Balatonfűzfőn

 1. Lesz következő találkozás! Úgyhogy mindenki aki el szeretne jönni beszélje meg és hozza a családot (férj, feleség, gyerek/kek) a jó kedv garantált, enni – inni való biztosan lesz.

 2. Irigykedve néztem a képeket. Viszont nagyon örülök,hogy VAN EGY CSAPAT,MERT KELL EGY CSAPAT !!!!!!!!!!!!
  A következőn már én is szeretnék ott lenni.

  • Bizony legközelebb nincs “igazolt hiányzás”!!! ……..Bevallom utólag,nem gondoltam volna,hogy ilyen jó hangulatú lesz a találkozó,csak bíztam Bennetek!!!…….:)

 3. Igen, igen! Köszönet jár Marcsinak a vendéglátásért, a meglepetésekért, Lacinak a könyvért, és a többieknek minden kedves és őszinte baráti szóért, gesztusért, és az együttlét szép öröméért! Mert kell egy csapat!
  Akár egyik, akár másik változat is “jön be” az elképzeltek közül a jövőt illetően, az már sosem lesz kérdőjeles, vagy vita tárgya, hogy Van egy csapat! :) Erre iszunk… ott a képeken is :)

 4. Füredi Lacinak utólag is Boldog Születésnapot kívánok! Jó nézni ezt a sok boldog embert, ahogy együtt gondolkodik a közös jövőn. Remélem valami nagyon okosat találtatok ki.

 5. Kedves Mindenki! Én örültem,és megtiszteltetésnek vettem. Remélem folyt ..köv…akár nálam,akár máshol.vasárnap még születtek erre ötletek!

 6. Kedves Klárika ! Remélem legközelebb Veled is találkozhatok személyesen.Kár,hogy nem lehettél ott közöttünk,de vigaszul Neked is készítettem egy kis meglepetést a verseskötetemet amit majd Mária eljuttat Hozzád ! Baráti üdvözlettel .Laci

 7. Kedves Laci! Szeretnék nagyon sok boldogságot, örömet, szépet, jót kívánni a születésnapod alkalmából. Isten éltessen!
  Jó volt nézni ezt a sok jó hangulatú képet. Ilyen vágyam nincs, hogy én rólam is készüljön fotó, de abban nagyon bízom, hogy
  legközelebb Veletek lehetek!

 8. Azért elég rendesen “lebuktunk” ….:)))))))))))))))))))
  Elég gyakran volt pohár a kezünkben….XD Györkönyi bor…..Orosházi két fajta /saját termés az Istvánéktól/
  Azután Erzsike Badacsonyi “Imreféle” jófajtával lepett meg minket!
  Azért másról is esett szó szerencsére!
  Köszönjük Laci Neked is az ajándékot! Igazi irodalmi csemege!

  • Hát én meg rendesen nyálcsorgatva szemlélgettem hogy ” gyakran volt a pohár”a kezetekben :))))) Komolyra fordítva: Maradandó élmény volt számunkra ez a meleghangú családias találkozó, melyen úgy érezzük hogy az eddigi személyes és virtuális barátságunk még mélyebbé, és erősebbé vált. Marcsi Neked külön köszönet a fáradozásodért,igazi közösségi ember és barát vagy!

   • Mert igazán értékes embernek tartalak Titeket,és mert az én lelkemnek is jól esett! Így nem teher,hanem öröm az ilyen készülődés! /// Néha még azt is elfelejtettem,hogy van csípőm/////

  • Laci, nagyon szépen köszönjük mégegyszer az ajándékot, örülünk a személyes megismerkedésnek, ez volt az első, de bízunk benne hogy nem az utolsó találkozásunk

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s