Van ott valaki? Volt ott valaki? Megvallod nekünk?


Még néhány napig havas, jeges telünk lesz a Balatonnál, aztán ki tudja talán még tavasszal (mint tavaly), vagy év végén, jövő ilyenkor? Ezért kérlek benneteket, kik a mi csodás tengerünk mellett lakoztok, hogy készítsetek néhány balatonos önarcképet (ahogy mostanában divatosan használják: „önkét”, vagy selfit) és tegyétek fel ide ezeket. Persze a Te és a Balaton oldalamon elvárt vallomásotokat se spóroljátok ki, hogy miért és hogyan is szeretitek a Balatont. Szeretném ugyanis a ti arcképes, Balatonos vallomásaitokkal elkezdeni az oldal feltöltését. Ez persze minta és kedvcsináló is lenne mindazoknak, akik majd ezek után tavasszal, nyáron, ősszel – utánatok – következnek.

152efabe23b411e3929322000a9e0719_783f4f4067ba411e39ac912be4062dd6a_8 a7a237cc7bc911e3a8e40ef055ffcfaa_8

Sajnos nekem nincs talonban ilyen képem, és most le sem tudok menni a partra, a hegyre, a Balaton környékére… De sejtem hogy példának okárt, hogy Bélának, Károlynak, Ricsinek, Sasonak vannak ilyen Balatonos önarcképeik korábbról és azt is tudom, hogy nagyon meg tudják fogalmazni mi is köti őket a Balatonhoz…

Ne feledjétek, két oldal van az egyik önarcképes, a másik csoportképes (a Balatonnal, vagy balatoni helyszínnek a háttérben) és a feltöltések csak vallomásokkal „érvényes”! Ezekből a végén egy könyvet, weboldalt szerkesztenék „Mi és a Balaton” címmel.

(Csoportkép esetén, az is érdekel, hogy a képen láthatók miért szeretik egymást és miért pont a Balatonnál:)

Szóval várom jeges és múltbéli SELFIjeitekkel illusztrált vallomásaitokat, ide, a Post Balatoni WIW-re, mely tulajdonképpen balatoni ki-kicsoda lenne eredeti jelentését tekintve. Innen aztán átemelném, ha engeditek vallomásaitokat az aktuális FB oldalra!

Reklámok

5 thoughts on “Van ott valaki? Volt ott valaki? Megvallod nekünk?

  1. Jól értem? Téli kép kell? Nincs olyanom, amin a Balaton látszódna mögöttem / pedig nem öttem mög /, csak tájas hátterű, persze balatoni tájas. Vagy vizes hátterű /Balaton/, de nem téli. :)

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s