Beszélgessünk

forum

Tudom, hogy mindenkinek hiányzik az oldalról a chat lehetősége. Sajnos, mint megtudtuk, ez nem kivitelezhető. A privát beszélgetésekre nem tudok jobbat, mint egyéb csevegő oldalakat, de a főszobát ez a fejezet helyettesítheti…ha úgy gondoljátok.

Reklámok

120 thoughts on “Beszélgessünk

 1. Már 6 bejegyzésbe feltöltöttem újból a fotókat a közelmúltban, itt a Biwiwen. Igaz, ha megszűnne a WordPressz valamiért, akkor “ecet fejsze veje” lenne, vagy inkább “veszett fejsze nyele”. Valójában az a legjobb, ha nem tesz fel az ember sehová semmit, és akkor nem esik az orcájára, ha az van nekije…
  Beus, azt hittem már utazóban vagytok a világ közepére!

 2. kb 20 fotót töltöttem fel az e-mail levélben tárolt korábbi bejegyzéseim egyikébe, hogy újra fotókkal ellátott legyen, de feleslegesen dolgoztam vele :( Nem lehetett elmenteni azt a levelet, mert sok volt a Megabájt, és hiába töröltem párat, maradt a lehetetlen állapot :(
  Szerencsére megvan már az új biwiwen az az anyag, csak fotók nélkül. Majd oda fogom újra feltölteni… meg azután az összes régi bejegyzésbe újra kell feltölteni a fotókat, hiszen “eltűntek” :(

 3. Én nem tudom, hogyan lehet itt üzenetet küldeni, Béla blogját sem találom, amit ajánlott…nem tudok angolul és eltévedek, ezért nem jövök fel ide szívesen. Bocsánatot kérek mindenkitől!

 4. Sajnos nem enged új bejegyzést feltenni ez a rendszer. :((

  Most hívott telefonon Kónicz Laci, és elmondta, lebontották az esőbeállót! Újat építettek helyette.

  Az igaz, hogy már ráfért, rossz állapotban volt, de én mégis sajnálom. Voltak az egyik deszkán jeleim, egyik már 24 éves , amit már gondoltam korábban, hogy elhozok onnan, mielőtt történik vele valami…

  Laci megpróbál érdeklődni, hogy hová lett a festmény és a napló. Kár, hogy nem nyertem a lottón, akkor ott laknék, és már én csináltattam volna egy új esőkunyhót. És meglenne a napló, a festmény, és egy deszka, ami nekem nagyon fontos.

  • :( végre ott volt a bejegyzésünk és most eltűnt???? Felháborító, rem€lem megkerül!

 5. Banetti többször jelezte, hogy nehezen működik a rendszer… Én azt tapasztalom, hogy ha a GooglChromból böngészek, akkor minden jó, ha a Mozilla Firefoxban, akkor nem. Utóbbinál ki is írja, hogy ez a böngésző elavult a WordPresszben való ténykedéshez…

 6. Laci! Bal felső sarokban rákatt: “Post Balatoni Wiw” felíratra, ott “Irányítópult”-ra katt, megnyílik egy oldal, bal listában Médiatár ;)

 7. Mit akartam mondani? Ezt:
  1./ Az lenne a jó, ha a Post Balatoni WIW főoldalán tudna beregisztrálni, aki ehhez kedvet kap. Vagy a beregisztrálás módjáról olvasni lehetne a főoldalon. Pl. ilyesmit: ha jönni akarsz, lépj be a WordPresszbe így és így, utána az itt feltüntetett címre írjál a biwiwre való belépési szándékodról, akkor kapsz egy meghívót, amellyel ezt és azt kell csinálni.

  2./ A korábbi tagokat pedig értesítenénk, hogy könnyebb vagy egyszerűbb lett a helyzet /ha úgy lesz/, illetve, segítünk, csak mondjanak rá igent.

  3./ Mert kell egy csapat a mag köré, hogy aztán a csapat is maggá váljon. :)

 8. Az új biwiw nem kínál fel beregisztrálási pontot, így tehát, akinek tetszik a biwiw és csatlakozni akar, nem tudja, hogyan teheti ezt meg. Hiába akar, nem léphet közénk! Így ne is várjuk, hogy új tagok csatlakoznak. Azt csak a bennfenntesek tudják, hogy a WordPresszen keresztül lehet, de azt , hogy azon belül az új biwiwbe csakis meghívóval, azt csak azok tudják, akik kaptak már meghívót.A régi tagok nem csatlakozó része is valószínűleg a meghívó alkalmazása miatt akadt el.

 9. A meghívóval rendelkezők vagy rendelkezettek pedig úgy tudnak jönni, ha megtudjuk az email címüket, arra írunk, megbeszéljük a segítség módját, és idehozzuk őket, ha akarnak jönni. Én legalábbis így látom.
  Ja! Két hozzászólást tehettem mint új Wordos tag, utána már rövidet sem. Vagy azért, mert nem tudom miért, vagy az ismeretlen, biwiwes meghívóval be nem lépett “külsőst” lebénítja a vezérlőpult, mielőtt hármat szólhatna.

 10. Új belépők tehát nem várhatók, mert ide nincs is belépési lehetőség kívülállóknak. Támogató ismerősre lenne szükségük, akit nem lehet leakasztani hirtelen, vagy valami tájékoztatóra a biwiw főoldalán, hogy tudja, merre hány méter.A regisztráció maga, ha valaki meghívóhoz jut, bizony elég körülményes és a hibázás lehetősége benne van.

 11. Ezúttal rövidebben mondom, hátha mennyiségi korlátozás van a Beszélgessünkben a hozzászólásokat tekintve. Beregisztráltam a WordPressz.com-ba, hogy a Post Balatoni WIW közelébe jussak. Ez sikerült is, tehetek hozzászólást, viszont saját anyagot nem tehetek fel. folyt.köv.

 12. Szóltam egy hosszút még az előbb, tele lényeggel, de nem maradt itt olvasható hozzászólásként. Akkor vajon a három felkiáltójelet miért engedi?

 13. Jártam a médiatárban, kerestem Mimi szivárványos képét a nyár végéről,hátha ott akadt el, de nem találtam. Viszont olyan képeket láttam, amik nem kerültek fel a főoldalra. Már akkor… nyár végén. Mi legyen az ilyen fotókkal? Töltsük fel a tulaj tudta nélkül? Erikről azért tudtam szólni, mert az éjjel sok fotót tett a médiatárba. Gondolom, folytatja még és csak azután fogja feltenni. Egy pillanatra azt gondoltam, lehet, hogy itt elakadt, közzéteszem azokat a fotókat, de mégsem döntöttem úgy, hiszen szerintem folytatja és majd felteszi.

 14. Pető Piroska igazoltan van távol, nagy dolgokba fogott, hamarosan rendezi dolgait és jelentkezik. :)
  Kós Kati nagybeteg családtagját ápolja, ezért nem tud feljönni az oldalra. :(
  Babják Tamás valószínűleg rövidesen jelentkezik! :)

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s