“CSATLAKOZNÁL? HogyanMI?”

Azt hiszem ez a “HogyanMI?” egészében kifejezi a Poszt Balatoni WiW-hez csatlakozni kívánók dilemmáit. Hogyan, miként, miért?

Kedves Érdeklődő!
Ha Te is szerelmese vagy a Balatonnak és szépséges környezetének, szívesen megosztanád balatoni élményeidet, terveidet, információidat, akkor szívesen látunk a Post Balatoni WIW közösségében. A belépés módja a következő:
1. Jelezd csatlakozási szándékod ezen az e-mailcímen: kontakt[kukac]abalaton.hu
2. Regisztrálj a WordPress.com oldalra, ha még nem vagy jelen ott! http://wordpress.com/
3. Ezután az e-mail címedre érkezik egy meghívó a “Post Balatoni WIW-től, amit fogadj el az “Accept”  feliratra való kattintással !
Ezzel máris sikerült a belépésed. :

Nekem ne mondja senki mit kéne tenni“, – szól az elgété, de ennek ellenére, itt foglaljuk össze a tudnivalókat. (Majd, ha úgy érezzük, első nekifutásra, nagyjából mindent elmondtunk itt, akkor gyúrjuk valamilyen szerkesztet, – szamárvezetős, már bocs’ – formába az addig közreadottakat. De addig csak összegereblyézzük ide a technikai tudnivalókat, akként, hogy az összes ilyen témájú bejegyzést, mely a “Gépház jelenti” kategóriába kerül.)

ERRŐL A LINKRŐL ELÉRHETED!

A fenti hivatkozásnál (is), mint a blogoknál szokás, időrendben a legutolsó (legrégebbi) bejegyzéssel (poszttal) kezd, vagy amelyik cím szerint a témába vágónak mutatja magát.(A címkézés itt is abban segíti az olvasót, hogy az alapján el tudja dönteni, az adott anyag releváns választ tartalmazhat é az ő kérdéseire:)

# Ez a bejegyzés nem jött volna létre, ha nem figyelünk fel kovacsviktoria & Vica megjegyzéseire! Vegyük úgy hogy ez az első “PBW”-s közös gondolkodásunk eredménye:)

wordpress-must-dos

Reklámok

12 thoughts on ““CSATLAKOZNÁL? HogyanMI?”

  1. Ivcsek folytatom: “elpazaroltam mindenem, amiről számot kéne adnom” na remélem ez velünk nem fog megtörténni, a Balatoniwiw.hu név sem veszik el, hamarosan ennek az oldalnak ez lesz a neve!!!

  2. Hát én megmondom a frankót. Régi blogger vagyok és egyszer belevágtam a szerintem egyik legbonyolultabb rendszerbe és ez a freeblog volt, és csináltam is egy klassz blogot belőle, külső segítséggel ami a maszkot illeti. Aztán egy bloggertársam javasolta ezt a wordpresst, hogy ez milyen jó, meg minden. Elhiszem neki, és elhiszem ivcseknek is. Nekem elsőre nem tűnik egyszerűnek, főképp azért mert mostanában egészen más szerkesztőket és felületeket használtam. A fotókat sem igazán értem, hogy kell felrakni, én mintegy postként tettem fel próbaképp amit Viki kért még a régi oldalról. Az önjáró bejegyzéssel nem hiszem, hogy gond lesz, mert blog – blog, mindenhova írni, linkelni (hivatkozni) beszúrni kell. De majd belejövök, mint kiskutya az ugatásba. Néha Sashegyi József néven szólok majd hozzá (ha éppen a facebookos bejelentkezésben vagyok), mert ez a polgári nevem. Aztán a régi biwiwről áthozandó dolgaimat is valami más formátumban kell majd csinálni, mert ez így nem tetszik nekem. Igazából nagy meló átpakolni ennyi mindent amit gondolok, és nem biztos, hogy lesz rá időm. Az utóbbi időben más irányú elfoglaltságaim vannak, mint a Balatonjárás sajnos, de megpróbálok újra kicsit hasznos(abb) tagja lenni a csapatnak. Mert változnak az idők, mindig és ez viszi előre az embert!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s